Thisted Malerforretning • Jesper Christensen • Valmuevej 17 • 7700 Thisted • Tlf. 2992 1575 • e-mail: info@thistedmf.dk • www.thistedmf.dk Forside Profil Privat Erhverv Raadgivning Skilte Storformatprint Galleri Kontakt Følg os på facebook Kontakt os Malermester Jesper Christensen Valmuevej 17 • 7700 Thisted Tlf. 2992 1575 E-mail: info@thistedmf.dk

Som et supplement til vores traditionelle skilteafd. kan vi også tilbyde storformatprint (digitalprint).

Storformatprint bringer dit budskab over de fleste forhindringer, og direkte ind på nethinden når det gælder den visuelle effekt og formidling af dit budskab.

Storformatprint er et yderst fleksibelt medie og giver dig også mange muligheder når det gælder materialevalg.
Vi producerer bl.a. storformatprint på PVCbanner, til dekoration, messer og udstillinger samt på selvklæbende folier til skilte, facader, bildekorationer etc.

Mulighederne er mange når det gælder storformatprint, men valg af materiale kræver viden og vi kan levere den optimale løsning til den rigtige pris.

Mange udnytter ikke den reklameplads, de har til rådighed i form af deres facader eller butikker, selvom det er en billig form for markedsføring af sig selv og sine produkter. Det er her, at vi med vores ekspertise kan hjælpe.

Med vores erfaring, ser vi ofte muligheder og kreative løsninger, som kunden ikke selv lige ville have fået øje på.Materialevalg Vi tilbyder digitalprint på mange forskellige materialer. Vi kan derud- over tilbyde flag, beach- flag, roll-up skilte og an- dre reklamematerialer med digitalprint. Vores grafiker er gerne behjælpelig med layout, billedbehandling og klar- gøring af materialer til storformatprint. Vi mod- tager selvfølgelig også færdigt materiale til print Download brochure om storformatprint